Formularz zgłoszeniowy

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat

Treść wiadomości

Plan dnia

GODZINY ZAJĘCIE CZAS
7.00 – 8.00 świetlica 1h
8.00 – 8.15 przedstawienie przebiegu dnia zajęć 15 min
8.30 – 9.00 śniadanie 30 min
9.00 – 11.00 terapia zajęciowa (w grupach po 10 osób) 2 h
11.00 – 11.30 prasówka wiadomości (czas wolny, zajęcia dowolne) 30 min
11.30 – 13.30 spacer/ćwiczenia usprawniające (w grupach po 10 osób) 2h
13.30 – 14.15 obiad 45 min
14.15 – 15.00 czas wolny (zajęcia dowolne) 45 min
15.00 – 17.00 zajęcia terapeutyczne (psycholog w grupach po 10 osób) 2h
17.00 – 19.00 zajęcia różne 2h
17.00 – 19.00 terapie indywidualne (psycholog/rehabilitacja/gimnastyka,wizyta lekarska i inne) 2h